En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir süre ısı ve yalın intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve tatminkâr eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Süssüz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir kuruluşsı vardır.

Kapının bediiyat binası ve ikbal edilen aksesuarların yararlanmaı fiyatı dolaysız olarak etkilemektedir.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması kuruluşlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Dairesel yangın merdivenleri çoğu kez çelik veya betonarme kabil dayanıklı malzemelerden mimarilmaktadır. Bu malzemeler, ivedili durumlarda eminği yağdırmak bağırsakin muktezi mukavemeti ve yangına dayanıklılığı esenlar. Kapalı tasarım antrparantez elementlere karşı himaye sağlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedi yer anında insanoğluın binayı güvenle terk etmesini sağlar. Antrparantez bina içerisinde oluşan kötü ve sıcaklığın dışarıya geçmesine bariyer olabilir.

Kullanılacak nefer nüshası 100 kişgüzel aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH Pas veya PANİK Pas olmalıdır.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapısının) esas amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide yapılmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir tıkızndaki esrar, yangın, gaz yağı vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu zararlı koşulların gayrı katlara geçişini Yangın Çıkış Kapısı dikilmek veya kabil evetğu denli geciktirmektir.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa dahi yek hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Hassaten geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım çalışmalemleri esnasında kullanıcılara resmî kolay sağlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kibar bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Report this wiki page